Authentieke bruiloft in romantische sfeerPerfect mix voor een romatische bruiloft

  • Meerdere rietgedekte monumenten voor een prachtig feest
  • Grote evenementenhal als feestzaal of slecht weer locatie
  • Geen versterke muziek maar wel kampvuurschalen, bos en heide!
  • Geen zorgen of stress met de hulp van weddingplanner Ohlala Weddings

Op onze locatie De Paasheuvel in Vierhouten (middenin de Veluwe, tussen Amersfoort en Zwolle) worden er steeds vaker bruiloften georganiseerd. Het is een veelzijdige locatieterrein die ruimte biedt aan elk soort bruiloft. Kleine gezelschappen kunnen hun eigen beschutte privé kampeerveld bespreken en grote groepen kunnen hun festivalbruiloft op de gekoppelde velden houden. Naast kampeervelden zijn er volop mogelijkheden om accommodaties te huren.

Overal op de locatie zie je kleine, sfeermakende eclectische details terug. Er zijn verschillende accommodaties te huur om in te blijven slapen; grote groepsaccommodaties (vanaf 15 personen), Finse blokhutten, stacaravans maar ook een monumentale opzichzelfstaande festivalzalen van hout. Ook zijn er twee openluchttheaters te vinden en zijn er veel kindervoorzieningen zoals speeltuinen en een natuurlijk speelplas.

Door het eigen, authentieke karakter van de locatie zijn de mogelijkheden enorm; ceremonie in een openluchttheater, diner aan lange tafels of juist een grote barbecue tussen de bomen met overal lichtjes, dansen in de festivalhal of juist een intieme bijeenkomst in een kleurrijke bedoeïentent.