Festivals

Samen dichtbij groen

  • Alle groepen welkom
  • Eigen kampeerveld voor een groep
  • Flexibel in catering; eten en drinken
  • Mogelijk om met 2000 personen te overnachten
  • Extra te huur: evenementengebouw, stalling, blokhutten en stacaravans

In Vierhouten (tussen Amersfoort en Zwolle) ligt tussen de bossen en aan de Veluwse heide een uniek terrein, De Paasheuvel. Op deze locatie is het echt natuurlijk genieten, met enorm veel ruimte, verschillende velden, accommodaties om in te slapen, accommodaties om in te eten of juist te dansen. Er zijn enorm veel mogelijkheden.

Het terrein ligt midden in de bossen biedt naast kampeervelden ook grote verschillende groepsgebouwen (15 - 600 personen), Finse blokhutten, stacaravans maar ook een monumentale opzichzelfstaande festivalzaal van hout. Ook zijn er twee openluchttheaters te vinden en zijn er veel kindervoorzieningen zoals speeltuinen en een natuurlijk speelplas.

Er zijn verschillende grote en kleine velden, waardoor bijvoorbeeld het programma verdeeld over het terrein kan plaatsvinden. Foodtrucks, muziek, festival, teambuildingactviteiten, sportclinics, kampen. Op De Paasheuvel in Vierhouten is er veel mogelijk! En iedereen kan dus blijven slapen, op de kampeervelden maar ook in de groepsaccommodaties. Dat wordt een festival om voor altijd te herinneren!